Claire Holt (actriu)



CLAIRE HOLT


Resultat d'imatges de rebekah mikaelson the originalsClaire Rhiannon Holt (nascuda l'11 de juny de 1988) és una actriu australiana, coneguda pel seu paper d'Emma Gilbert al programa de televisió H2O: Just Add Water i Rebeca Mikaelson en la sèrie de CW The Vampire Diaries i les seves spin-off dels originals.
Holt va néixer a Brisbane, Queensland, Austràlia. Es va graduar a l'Escola de Stuartholme a Toowong a finals de 2005. Està involucrada en diversos esports : natació, voleibol, waterpolo i Tae-Kwon-Do, en el qual té el cinturó negre. Quan era més jove, ella era al cor de l'escola.

En quant a relacions recents, sabem que Holt es va comprometre amb el seu nuvi Matthew Kaplan al juliol de 2015. Els dos es van casar a l'abril de 2016. Però malauradament, el 27 d'abril de 2017, Kaplan va demanar el divorci a Holt, citant "diferències irreconciliables". Holt va donar-li resposta el 2 de maig de 2017, i seguidament es va canviar del cognom Kaplan a Holt, novament.

CARRERA
El 2006, Holt es va guanyar el paper d'Emma Gilbert en H2O, una sèrie de televisió de la xarxa transeuropea dels nens: Just Add Water. L'espectacle es va guanyar un premi Logie i un Premi Nickelodeon Kids' Austràlia. Mentre que la sèrie va ser renovada per una tercera temporada, Holt va deixar el programa després de la temporada dos; ja havent signat per a la seqüela de la pel·lícula de 2007, titulada Missatgers 2: l'espantaocells. El rodatge va tenir lloc a Sofia al llarg del 2008. Protagonitzada al costat de Norman Reedus i Heather Stephens, la pel·lícula es llançà el 21 de juliol de 2009 directament a DVD.

A més de les funcions de cinema i televisió, Holt ha aparegut en els anuncis de Dreamworld, Sizzler, i Queensland Socorrisme. BuddyTV va classificar el seu número a una de les 55 de 100 dones més atractives de la televisió de la llista de 2011.

A l'agost de 2011, Holt va saber que actuaria en la sèrie The Vampire Diaries com Rebekah. El 13 de gener de 2013, The CW va anunciar que Holt s'havia unit per participar a The Vampire Diaries  i a l'hora, a l'spin-off dels originals, on va repetir el seu paper com a Rebekah Mikaelson. Ella va sortir a la sèrie a partir de l'episodi setzè de la primera temporada, que es va emetre als EUA. L'11 de març de 2014, Holt va tornar al seu paper en la temporada final el 13 de maig de 2014, i continua, periòdicament, sent convidada en la sèrie.

El 2015, Holt estava vinculada a la CBS 'Supergirl'. Ella va actuar en NBC, a la sèrie d'esdeveniments 'Aquarius com Charmain Tully.  En 2016, va ser triada en la pel·lícula de comèdia romàntica The Divorce Party, jugant el paper de Susan i protagonitzant al costat de Matilda Lutz i Thomas Cocquerel. 

En 2017, Holt va trobar un paper protagonista, jugant Kayla, en el drama de suspens Doomsday pilot de televisió ABC. A més, Holt protagonitzarà a Kate en la supervivència pel·lícula de suspens  47 Meters Down que es fixa per a ser llançat als cinemes el 2017.


Resultat d'imatges de rebekah mikaelson PAPER DE Rebekah Mikaelson

Ella i els seus germans vius, Elijah, Finn, Klaus i Kol es van convertir en vampirs pels seus pares, Esther i Mikael Mikaelson. El seu pare va posar sang humana en el seu vi  i a continuació els va apunyalar. Llavors, la seva mare, que és una bruixa original, va dur a terme un encanteri fent servir la cendra de roure blanc per a la vida eterna. Quan van despertar, el seu pare els va obligar a beure sang humana. La intenció de convertir-los en vampirs era perquè poguessin sobreviure al seu poble i poguessin ser més forts i ràpids, i fins i tot, millors que els homes llop, que van matar al seu germà més petit. No obstant això, la gran fam i set de sang era un mal efecte que els seus pares no van planejar. Els efectes negatius són: la fusta els pot matar temporalment, la llum del sol els crema i els pren foc al cos, i la sed de sang es va multiplicar fins al nivell que van arrassar l'aldea on vivien. És així com es  veuen obligats a fer servir anells o collarets protectors de la llum del dia. L'única cosa que realment pot matar un Original és un joc fet de l'arbre de roure blanc real que s'utilitza per convertir-los, mentre que una daga submergit en la cendra del roure blanc pot col·locar-los en un tràngol semblant a la mort fins que la daga es retiri.
                                                                                                        
Rebeca comparteix un profund vincle amb el seu germà Klaus, i va ser l'únic membre de la família que va romandre fidel a ell durant tot el seu comportament viciós. Klaus, la va mantenir-la al seu costat, però a l’hora mantingué la resta de les seves caixes (de la resta dels germans) amb la daga de restes del roure blanc clavada al cor durant centenars d'anys.
Ella tenia un interès romàntic en Stefan Salvatore durant les seves trobades a principis de 1920. Durant aquest període de temps, Klaus i Rebeca són una vegada més obligats a fugir de l'ira del seu pare venjatiu Mikael. En conseqüència, Rebeca professa un interès per aturar l'execució i desitja viure una vida estable amb Stefan al seu costat. Klaus l'obliga a triar entre ell i Stefan. Ella tria aquest últim, el que porta a Klaus que li clavi una daga al cor. La porta de tornada a la vida poc després, per tal d'obtenir el seu collaret, que era originalment d'Esther. El mateix collaret està dotat amb Elena, que Stefan durant la primera temporada de la sèrie li regala. Rebeca i Klaus prenen rumb cap a Mystic Falls. Rebeca desenvolupa un profund odi i enveja cap a l''Elena, i contínuament intenta ferir-la i  matar-la. Més tard, Rebeca intenta ser amiga de l'Elena i ajudar-la junt amb els seus amics, traçant un pla per així matar a Klaus. Un cop que s'assabenta que va matar la seva mare, però és traïda, un cop més ja que Elena li clava la daga per si se'n arrepenteix i arruina  els plans dels Salvatore  de matar a Klaus. En la tercera temporada, Klaus obligar Elena revelar la ubicació de Rebeca, i pren el seu cos amb ell.
Durant el seu temps a Mystic Falls, Rebeca s'inscriu a l'escola secundària local, per a gran disgust d'Elena i els seus amics. Allà, en un primer moment fa avenços romàntics cap a Tyler Lockwood, nuvi de Caroline Forbes. Més tard es desenvolupa una afició per Matt Donovan, i el convida al ball de la seva família.
Rebeca intenta no demostrar que és solitària i insegura, intentant amagar-se darrere de les capes de la crueltat i la violència. Això es demostra prou bé a través dels seus moments sexuals sexuals amb el Damon Salvatore, un enemic de la seva família, i posteriorment, el tortura per traïr-la i utilitzar-la.
 En resum, Rebekah Mikaelson és una noia que recolza profundament a la seva família, i quan s’han d’enfrentar a una situació difícil i ella està enfadada amb ells, hi acudeix sense pensar-s’ho; i a canvi rep traició i prohibició en quant a la seva felicitat, especialment d’en Klaus.




Comentaris